f

Log på "Min side"

Canal Digital kan tilbyde tv til antenneforeninger og boligforeninger, der vil være selvstændige og uafhængige. Vi har et bredt udvalg af kanaler og kan tilpasse vores tv-løsning efter, hvad jeres medlemmer ønsker at se. Målet er at skaffe jeres medlemmer det bedste tv til konkurrencedygtige priser. Vi er fleksible og opsatte på at skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med jer.


Derfor skal du vælge Canal Digital i din antenneforening:

Canal Digital ønsker, at antenneforeningen består. Vi vil ikke overtage foreninger og ej heller levere direkte til jeres medlemmer uden om jeres coax-net.

Antenneforeningen bestemmer selv antallet af tv-kanaler. I beslutter, om I vil have 10, 20, 30 eller flere tv-kanaler.

Antenneforeningen vælger, hvilken tv-pakke kanalerne ligger i. Det er op til jer, om I vil lægge noget i mellempakken og andet i fuldpakken

 

Antenneforeningen kan vælge en billig grundpakke. Grundpakken er tænkt som det billigst mulige tilbud til ældre, der ikke ser så meget tv, og til dem, der IKKE ønsker at betale mange penge for tv. Om der skal dyre betalingskanaler oveni er helt op til antenneforeningen.

 

Antenneforeningen bestemmer, hvor længe tv-aftalen skal vare. Den kan være 1- eller 5-årig, men med tv-rettigheder, der skifter fra det ene programselskab til det andet, er det smart at lave korte aftaler. Så kan man tilpasse sine pakker og undgå tv-kanaler, som har en vigtig rettighed det ene år, men mister den det næste.

 

Antenneforeningen kan få tv fra Canal Digital, uanset hvem der leverer jeres internet. Canal Digital laver ingen forskelsbehandling og opkræver ikke ekstra afgifter, hvis I selv vil sørge for internet.

 

Canal Digital leverer tv til antenneforeningen til konkurrencedygtige priser. Vi forsyner nogle af de største frie antenneforeninger i Danmark med tv, fordi vores priser er fuldt konkurrencedygtige på et dynamisk marked.

Prisliste for antenneforeninger

Dette er
Canal Digital Erhverv:

Alt til alle

Unikke løsninger

Læs mere

Billedkvalitet

Kanaler efter eget valg

Læs mere

PlayMaker

PlayMaker

Læs mere

Kontakt os og start dialogen

Du kan ringe til os uden at skulle vente længe på at få
kompetent hjælp. Bare spørg. Vi er her for at hjælpe. 

Ring til os på:

70 27 27 36

Mandag - Torsdag fra kl. 9.00 - 16.00.
Fredag fra kl. 9.00 - 15.00. 

Trustpilot Canal Digital playtjenesten