f

Log på "Min side"

  • Hvad er PlayMaker?
  • Ikke nogen standardløsning

PlayMaker er skræddersyet streaming til antenneforeninger

Perfekt til selvstændige foreninger som vil levere skræddersyet web-tv til sine medlemmer. Designes med antenneforeningens navn og logo.

Hvert medlem af foreningen kan på sin computer, tablet og mobil se præcis det programindhold, som de har tegnet abonnement på i antenneforeningen.

 

Bakker op om antenneforenings selvstændighed

PlayMaker er udviklet af Canal Digital og ikke en standardløsning uden plads til individuelle valg. Vores løsning afspejler medlemmernes individuelle tv-pakker og støtter antenneforeningens ønske om at være selvstændig. Derfor ønsker vi at fungere som en loyal samarbejdspartner, der bakker antenneforeningens uafhængighed op med en total skræddersyet tv-løsning.

Canal Digitals web-tv giver hvert medlem mulighed for at se alle de kanaler, medlemmet i forvejen har i sin tv-pakke - på computer, tablet og mobiltelefon.

 

Canal Digital tilbyder

Tv til uafhængige antenneforeninger og boligforeninger. Med et bredt udvalg af kanaler kan vi udforme en tv-løsning, der sikrer jeres
medlemmer det bedste tv til konkurrencedygtige priser. 

-   Vi bakker op om foreningens selvstændighed

-   I bestemmer hvilke og hvor mange tv-kanaler

-   Vi leverer tv uafhængigt af jeres internetudbyder 

Kontakt os og start dialogen

Lyder PlayMaker som en god løsning for jeres antenneforening.
Kontakt os og vi gennemgår gerne de mange fordele, PlayMaker tilbyder, og vejleder dig og din antenneforening til den bedste skræddersyede streaming-løsning.

Ring til os på:

70 27 27 36

Mandag - Torsdag fra kl. 9.00 - 16.00.
Fredag fra kl. 9.00 - 15.00. 

Trustpilot Canal Digital playtjenesten